Din lokala fackhandel, Nu 15 år i Södertälje

Vi är ute och monterar ett par maskiner varje vecka. Hör av dig för ett samtal om du är intresserad.

FRAMTIDEN ÄR REDAN HÄR !

Vi har nu arbetat med Automower och robotgräsklippare i 15 år och har den kunskap som krävs för att kunna ge dig som kund helheten. Vi har rätt utbildning och kan sköta din installation på rätt sätt samt ,service, montering m.m. Vi kan montera med vår kabelläggare som fräser ner kabeln i gräsmattan där det är möjligt. Om du är osäker på om din trädgård kan ha en Robot/Automower, eller kanske undrar vilken storlek på maskin som krävs. Boka ett hembesök så kommer vi och tittar på det.

Montering

Vi kan installera din maskin enligt prisexempel: Automower 105 i södertälje stad 1995:- Lämpligt Installationskit köps till. Priset varierar sedan beroende på vilken modell som ska monteras och hur din trädgård ser ut och såklart var du bor. Välkommen till din Fackhandel med service i Södertälje.

2019, hembesök-installation ?

Om du varit sugen på en Robotklippare ett tag och nu bestämt dig, så se till att boka ditt exemplar och eventuell montering i god tid. Redan nu kanske ? Hör av dig så hjälper vi dig. Vi har sålt över 400 st runt södertälje och har erfarenheten som krävs för att du ska få rätt hjälp.

Robot, Robotklippare, Robotgräsklippare, har många namn i folkmun. Vi säljer Husqvarna-Stiga-Viking iMow.

STORSÄLJAREN SEDAN 1995

Husqvarna automower är orginalet som varit storsäljaren sedan 1995. Klicka på loggan för att komma direkt till deras infosida.